Natuurlijk kanker genezen – Leer kanker genezen zonder chemotherapie, straling, medicijnen en chirurgie

Natuurlijk kanker genezen – Leer kanker genezen zonder chemotherapie, straling, medicijnen en chirurgie

cancer _Dutch

Zoveel mensen wenden zich tegenwoordig tot alternatieve methoden om kanker te bestrijden, waarom is dit? Het trieste van conventionele behandelingen is dat de kans op overleven van kanker erg laag is, 7% om precies te zijn. Dat betekent dat 93% deze zware behandelingen ondergaan en nog steeds sterven. Ik weet niet hoe het met je zit, maar deze cijfers laten me niet opspringen en rennen om deze behandelingen te proberen, ze maken me op zoek naar een alternatieve manier om kanker te verslaan dan de manier waarop iedereen is geprogrammeerd.

Kanker is een reactie op iets dat het lichaam vreemd vindt. Het is een RESULTAAT van iets, meestal een chemische stof, toxine of zelfs een virale indringer die gifstoffen afscheidt waar je lichaam uiteindelijk door wordt overweldigd. Er zijn veel gevallen waarin we kunnen wijzen op een gebeurtenis en deze kunnen identificeren als oorzaak van de kanker. Als je naar Tsjernobyl of Hiroshima kijkt, kun je duidelijk zien hoe het voorkomen van kanker door het dak is gegaan als gevolg van een BLOOTSTELLING aan een giftige stof.

Wat echter fascinerend is, is dat sommige mensen die in die gebieden wonen geen kanker hebben gekregen.

Denk aan alle mensen over de hele wereld die tabak roken. We weten dat het inademen van gifstoffen en teren van sigaretten, sigaren en pijpen een toename van long-, keel-, mond- en tongkankers veroorzaakt, evenals enkele andere interne kankers. Het is echter ook waar dat veel mensen die roken niet bezwijken aan kanker.

Er zijn mensen op de wereld die, als gevolg van blootstelling aan asbest, zijn ingehaald door een zeldzame vorm van longkanker, mesothelioom genaamd, en toch weten we zonder twijfel dat blootstelling alleen uw kansen verhoogt, en dat sommige mensen die de dezelfde blootstelling NOOIT mesothelioom krijgen.

We zouden talloze voorbeelden kunnen noemen waar sommige mensen kanker ontwikkelen en anderen niet. Hoewel we niet precies weten waarom, weten we wel dat sommigen van ons in staat zijn om ziekten, waaronder kanker, te bestrijden. Het is bijna zeker dat vanwege die gelukkige overlevenden het natuurlijke fysieke vermogen hebben om met succes kankerbedreigingen af te weren hoewel ze werden blootgesteld aan kankerverwekkende gifstoffen

Als we het erover eens kunnen zijn dat kankers, althans sommige, zo niet alle, worden veroorzaakt door een blootstelling aan toxines (chemicaliën, metalen of andere stoffen die niet normaal zijn voor het immuunsysteem van ons lichaam), dan zou dat volgen door blootstelling aan dat gif dat je kanker zou kunnen voorkomen.

cancer natural remedies

De eerste strategie is belangrijk.

Elimineer de toxines die de kanker hebben veroorzaakt.

Wanneer je al het giftige afval dat je lichaam vasthoudt verwijdert en je systeem verstopt, begint je lichaam ineens beter te werken. Je hebt meer energie, je slaapt beter, en je immuunsysteem begint te werken door die tumorcellen te verslaan en je kanker aan te vallen. U moet zich ontdoen van herbiciden, pesticiden, zware metalen zoals kwik, lood en asbest en andere gifstoffen die zich sinds uw conceptie in uw systeem hebben verzameld.

het product bleek de metastase te verminderen en het effect van doxorubicine te verhogen vanwege zijn antioxiderende eigenschap.

De tweede strategie is even belangrijk.

Boost het immuunsysteem – in het bijzonder de “Natuurlijke killercellen

Zodra je de gifstoffen hebt verwijderd, is de volgende stap het stimuleren van je immuunfunctie. Je lichaam is heel goed in staat om deze aanval alleen af te weren. Je immuunsysteem is ontworpen om dit werk te doen, en in feite beginnen kankercellen elke dag en worden ze haastig verwijderd door je natuurlijke killercellen. Het feit dat de kanker groot genoeg is geworden om te worden gedetecteerd, betekent dat uw immuunsysteem de laatste tijd een beetje is overweldigd. Soms is het voldoende om alleen de chemicaliën te verwijderen en het immuunsysteem te laten herstellen, maar soms zijn de tumorcellen sterker en sneller geworden. Het is tijd voor jou om je immuunsysteem te helpen als je kanker voorgoed wilt verslaan.

Een algemene immuunsysteembooster is in dit geval niet noodzakelijk het antwoord voor u. Je moet de Natuurlijke killercellen.

Ze bevatten korrels gevuld met krachtige natuurlijke chemicaliën. Ze worden “natuurlijke” moordenaars genoemd omdat ze, in tegenstelling tot cytotoxische T-cellen, geen specifiek antigeen hoeven te herkennen voordat ze in actie komen. Ze richten zich op tumorcellen en beschermen tegen een breed scala aan infectieuze microben.

Verhoog het aantal en de agressiviteit van de natuurlijke killercellen

Deze natuurlijke killercellen maken deel uit van het afweersysteem van uw eigen lichaam, die zich hechten aan kankercellen, een krachtige giftige chemische mix in de binnendringende kankercel injecteren en ervoor zorgen dat deze barst. Je hebt een strategie nodig die deze cellen de kracht geeft die ze nodig hebben en je hebt meer van deze cellen nodig om het werk te doen.

Er zijn krachtige paddestoelextracten beschikbaar die 10 keer sterker zijn dan al het andere dat je kunt vinden om kanker te verslaan. Het Agaricus Blazei-paddestoelextract is veruit de sterkste van de champignonsoorten omdat het de Natural Killer Cells in werking kan zetten. Kies verstandig (zoals bij alle supplementen) omdat sommige krachtigere soorten beter zijn dan andere. Agaricus wordt al eeuwenlang in de oude Aziatische geneeskunde gebruikt als een strategie tegen kanker.

Een andere belangrijke strategie tegen kanker kan worden gevonden in het voedsel dat je eet.

cancer natural remedies

Kies het juiste voedsel als onderdeel van een kankerbestrijdingsstrategie.

Om kanker effectief te verslaan, heb je alle hulp nodig die je kunt krijgen. Veel van die hulp wordt gevonden in een kankerdieet dat rijk is aan voedingsmiddelen die kankercellen doden, en goed drinkwater om uw lichaam voldoende te hydrateren. Een kankerdieet dat rijk is aan kankerbestrijdende verbindingen en voedingsstoffen, zoals bètacaroteen, polyfenolen, anti-oxidanten en andere dergelijke verbindingen, is cruciaal.

Dat is juist. De natuur heeft ons alles gegeven wat we nodig hebben om gezond te blijven, inclusief voedingsmiddelen die kankercellen kunnen doden. Veel mensen, wanneer ze ziek worden, zijn op zoek naar een kankerdieet dat ze elke dag kunnen eten om hun kans op het verslaan van kanker te vergroten, maar ze ook te voorzien van de voeding en energie die ze nodig hebben voor deze strijd in hun leven. Het kiezen van voedsel dat bepaalde voedselgroepen begunstigt, en ook het vermijden van koken en het toepassen van sap in uw dieet kan gewoon de boost zijn die u nodig hebt om kanker te verslaan.

Wist u echter, afgezien van een algemeen dieet, dat er bepaalde voedingsmiddelen zijn die op natuurlijke wijze kankerbestrijdende stoffen bevatten? Van deze voedingsmiddelen is aangetoond dat ze in het laboratorium, bij dieren en bij mensen daadwerkelijk kanker doden of de tumorgroei stoppen. Deze voedingsmiddelen komen vaak genoeg voor dat je ze het hele jaar door goedkoop bij je plaatselijke supermarkt kunt kopen. Er is een sterke mogelijkheid dat je er nu zelfs een paar in je koelkast hebt. Het zijn groenten en fruit in rijke diepe kleuren groen, rood en oranje.

Er zijn een aantal manieren waarop je kanker kunt verslaan. Het toevoegen van de juiste balans tussen voeding en natuurlijke supplementen kan je gezondheid voor altijd veranderen, zodat zelfs jij op natuurlijke wijze kanker kunt verslaan.

Natuurlijke kruiden hebben een magische genezende werking. Weet je dat zelfs dodelijke ziekten zoals kanker kunnen worden genezen door natuurlijke kruiden?

cancer natural remedies

Bestaande behandelmethoden voor allopathische kanker hebben een lijst met niet zo sympathieke bijwerkingen. De bestralingstypes van behandelingen zijn erg stresserend voor de patiënten die kanker ervaren. Maar het goede nieuws is dat er geen nadelige bijwerkingen worden beïnvloed wanneer natuurlijke remedies kanker genezen.

Er zijn prachtige kruidensoorten. Wanneer ze in de juiste verhoudingen worden gemengd, presenteren ze ons samen wonderbaarlijke genezende effecten op kanker. Studies door Zuid-Amerikaanse artsen tonen aan dat deze kruiden binnen een maand een sterk genezend effect op kanker hebben en de pijn van kankerpatiënten aanzienlijk verminderen.

 

Er is trouwens maar één remedie tegen kanker of enige andere ziekte, en die remedie is je lichaam.

CANCER IS ONLY_Dutch

Er is geen dokter en geen medicijn in deze wereld die kanker kan genezen, dat vermogen zit in ons allemaal en we kunnen de strijd tegen ziekte en ziekte winnen als we de juiste hulpmiddelen gebruiken. Gelukkig heeft Moeder Natuur al voor ons gezorgd, het is nu aan ons om deze programmering te breken waar we allemaal aan zijn bezweken en een aantal alternatieve methoden te proberen die de sleutel kunnen zijn tot het overwinnen van je ziekte.

Ik kan je vertellen dat er een manier is om deze verontreinigende stoffen uit je lichaam te verwijderen, en daarbij heeft je lichaam de juiste hulpmiddelen die het nodig heeft om te genezen. Het is een volledig natuurlijke methode en heeft geen bijwerkingen en het is keer op keer bewezen om deze verontreinigende stoffen tot op cellulair niveau uit uw lichaam te verwijderen. Ben je klaar om te zien of het op natuurlijke wijze verwijderen van deze verontreinigende stoffen uit je lichaam je kan helpen je ziekte te verslaan?

Veel mensen wenden zich tot alternatieve methoden om ziekten te overwinnen, wat me laat zien dat conventionele behandelingen niet zoveel mensen helpen als we zouden willen. Het is tijd om een langer leven te leiden en in de buurt te zijn voor onze families en onze vrienden. De tijd om te handelen is nu; wacht niet want genezing is slechts enkele klikken verwijderd.

We hebben natuurlijke, wetenschappelijk bewezen methoden die kanker volledig verwijderen en geen bijwerkingen hebben.

Natuurlijke remedies zijn te vinden in uw keukenkastje.

cancer natural remedies

Het klinkt geweldig, maar het is waar. Veel kruiden en specerijen zijn door de geschiedenis heen gebruikt als medicijnen, en hoewel we ze nu alleen kunnen gebruiken om ons voedsel op smaak te brengen, hebben ze nog steeds hun helende eigenschappen.

De meeste farmacologische behandelingen zijn extreem duur. Veel medicijnen voor zelfs veel voorkomende kwalen kunnen meer dan $ 10 per dosis kosten, wat kan betekenen dat honderden dollars worden besteed aan het oplossen van een probleem. Het mooie van behandelingen die uit natuurlijke bronnen komen, is het feit dat omdat de bron relatief overvloedig is en niet wordt onderworpen aan het dure proces dat moderne chemie is, het meestal vrij goedkoop is. Naast de consumentvriendelijke kosten, kunnen veel natuurlijke remedies en ingrediënten voor dergelijke remedies gemakkelijk worden gevonden. Het is niet nodig om naar de dokter te gaan om een recept te krijgen; het enige dat nodig is voor veel remedies is een reis naar de supermarkt.

Een huismiddeltje kan niet elk probleem oplossen en moderne geneeskunde heeft zeker zijn plaats en waarde, maar er zijn heel veel gezondheidsproblemen die gemakkelijk thuis kunnen worden genezen zonder naar de dokter te hoeven lopen om een recept te krijgen.

Tegenwoordig zijn miljoenen zich bewust van de toxische effecten die traditionele behandelingen van kanker op het lichaam hebben. Om deze reden kiezen veel mensen voor behandeling van kanker buiten hun traditionele medische instellingen. Niet alleen lopen mensen weg van reguliere behandelingen, velen winnen de strijd tegen deze potentieel dodelijke ziekte met behulp van alternatieve methoden.

cancer natural remedies

Patiënten worden zeker moe van een medisch systeem dat medicijnen en chirurgie aanmoedigt als de eerste optie voor het genezen van een aandoening of ziekte. Mensen beginnen zich te bewapenen met kennis en deze kennis stelt hen in staat om te zien dat er een ander alternatief is. Als gevolg van deze kennis genezen veel mensen over de hele wereld zichzelf op natuurlijke wijze van kanker.

Chemotherapie is een behandeling die veel mensen heeft gefaald. Degenen die het hebben overleefd, ervaren extreme bijwerkingen. Dit komt omdat chemotherapie een zeer krachtig medicijn is en een zeer sterke reactie in het menselijk lichaam heeft.

Hoe sterk chemotherapie ook is, het vernietigt echter nooit alle kankercellen. Zodra dit medicijn in contact komt met de cellen, zou het deze moeten vernietigen. Dit is absoluut niet het geval. Sommige patiënten vinden zelfs dat de kankercellen zich blijven vermenigvuldigen, zelfs tijdens de behandeling. Waarom gebeurt dit?

cancer natural remedies

Dit gebeurt omdat chemotherapie een pleister is en niet de onderliggende oorzaak van het probleem aanpakt. Dus waarom verschenen de kankercellen? Waar komen ze vandaan? Als u een traditionele arts heeft gevraagd om deze vragen te beantwoorden, krijgt u waarschijnlijk geen eenduidig antwoord.

Je kanker is ontstaan omdat je lichaam zuur en giftig is. Uw dieet en levensstijl zijn direct gekoppeld aan het immuunsysteem in uw lichaam en het vermogen ervan om elke ziekte te doden. Het is waarschijnlijk dat een traditionele arts het niet eens zal zijn met deze verklaring, maar een holistische arts zal u vertellen dat uw hele lichaam ziek is, niet alleen het deel van uw lichaam dat de tumor heeft.

Bij natuurlijke kankertherapie wordt de kankertumor gezien als een teken dat uw hele lichaam zuur en uit balans is. Natuurlijke remedies worden dan toegediend om het hele lichaam te helpen weer in balans te komen en beter te worden. Ziekte zal nooit overleven of gedijen in een lichaam dat gezond en in balans is.

Medicatie injecteren om kankercellen te doden wanneer ze verschijnen, is niet het antwoord. Hoewel de behandeling sommige beschadigde cellen kan vernietigen, is de kans dat de kanker in het lichaam verschijnt of blijft, zeer groot.

Chirurgie is ook geen perfecte optie. Hoewel een operatie de tumor zal verwijderen, wordt het onderliggende probleem nog steeds niet aangepakt. Dit geldt voor straling en andere giftige medicijnen en behandelingen voor kanker.

Je kunt op natuurlijke wijze kanker genezen.

Natural Cancer Cures Dutch

U zult precies ontdekken wat u moet doen om uw lichaam weer in balans te brengen, zodat u op natuurlijke wijze kanker kunt genezen zonder toxische behandelingen. Voor je gezondheid!

Kanker vormt een eindeloze uitdaging voor de mensheid. Maar sommige hoop ligt in de natuurlijke remedies begaafd door onze Moeder Aarde. De natuurlijke remedies zijn inderdaad de gemanifesteerde goddelijkheid.

Een juist en continu gebruik van natuurlijke remedies zoals beschreven in het eBoek dat ik heb voorbereid, zal een lange weg gaan in het verlengen van de overleving van patiënten met kanker. Die eenvoudige maar zeer effectieve huismiddeltjes blijken in hoge mate zowel palliatief als curatief te zijn.

Een combinatie van vertrouwen in de natuurlijke remedies en een vastberadenheid en een zware mentale voorbereiding om te vechten tegen de fysieke kansen zal een belangrijke rol spelen bij het overwinnen van de dodelijke ziekte.

De meeste voorgestelde natuurlijke remedies zijn gemakkelijk verkrijgbaar en goedkoop en je kunt er veel in je keuken vinden.

Voor slechts een wegwerpprijs van €7, krijgt u een complete bronnengids die laat zien hoe u de dodelijke kanker volledig kunt genezen met behulp van eenvoudige huismiddeltjes en natuurlijke remedies en opnieuw kunt gaan leven

Het eBoek laat zien hoe:

  • Verwijder de onzuiverheden uit uw lichaam die daar niet thuishoren
  • Ontdek hoe u een evenwichtige omgeving in uw lichaam kunt creëren
  • Ga naar de oorzaak van uw gezondheidsproblemen, beheers niet alleen uw symptomen met schadelijke geneesmiddelen op recept.
  • Verwijder eenvoudig gifstoffen en verontreinigende stoffen, met een methode die geen bijwerkingen heeft en u het gevoel geeft alsof u de fontein van de jeugd hebt ontdekt!
  • Geniet van deze geweldige ontdekking die de hoogste kwaliteit voor u of uw dierbaren garandeert

(Na de betaling wordt u automatisch omgeleid om het eBoek te downloaden)

Ik hoop dat iedereen die toevallig het eBook doorloopt, het zeer nuttig zal vinden en gebruik zal maken van de natuurlijke remedies die te goeder trouw worden voorgesteld om met succes opnieuw de aanval van de dodelijkste ziekte te hervatten.

Cancer lost the battle-Dutch

PS: U kunt dit zelfs schenken aan uw familieleden en vrienden die aan kanker hebben geleden. Dit onschatbare geschenk kan zeer nuttig voor hen zijn, omdat het hen de weg kan wijzen om voor altijd een vredig en volledig ziektevrij leven te leiden.r.

(Na de betaling wordt u automatisch omgeleid om het eBoek te downloaden)